Vanaken weigert op OHL te schieten: Het is onze eigen fout dat we niet winnen

Vanaken weigert op OHL te schieten: "Het is onze eigen fout dat we niet winnen"

25-09-2021 11:44
64

Club Brugge heeft twee punten laten liggen tegen Oud-Heverlee Leuven. Nochtans had de thuisploeg haast voortdurend overwicht tegen de voorlaatste, kreeg het ook voldoende mogelijkheden, maar de bal wilde niet binnen. Het stemde Hans Vanaken tot ontevredenheid.

Na afloop van de partij sprak Vanaken over een "frustrerende avond". "We hebben enorm veel kansen gehad en als we hem nog tien keer mogen spelen dan winnen we hem elke keer", analyseerde hij bij SporzaVooral in het aanvallende compartiment viel een gebrek aan efficiëntie op. Vanaken wijt dat aan pech. Uiteindelijk moest verdediger Clinton Mata nog een punt redden.

Voordien was OHL immers al op voorsprong gekomen. Ook over die tegentreffer was Vanaken niet te spreken. "Die corner gaven we onhandig weg", vond hij. Philippe Clement en verschillende van zijn ploeggenoten hadden na het laatste fluitsignaal heel wat aan te merken op de spelwijze van OHL, maar daarin ging Vanaken niet mee. "Het is onze eigen fout dat we niet winnen. Normaal gezien hoor je drie of vier keer te scoren", besloot hij.