Haroun kreeg opdoffer van Priske: Een beslissing die tot op vandaag pijn doet

Haroun kreeg opdoffer van Priske: "Een beslissing die tot op vandaag pijn doet"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 11:27za 25-09-2021 om 11:27

Laatste update: zaterdag 25 september 2021 om 11:32za 25-09-2021 om 11:32

Royal Antwerp FC boekte woensdag een deugddoende 4-2-overwinning tegen KRC Genk. Extra opsteker was de langverwachte terugkeer van Faris Haroun, die eigenlijk al sinds januari op de sukkel was met een kuitletsel. De 36-jarige controleur staat te popelen om er weer in te vliegen, maar mag dat niet in Europa bewijzen, helaas.

Toen Antwerp haar Europese spelerslijst moest indienen voor de groepsfase van de Europa League, hakte Brian Priske een vervelende knoop door: de dan nog geblesseerde Haroun kreeg geen stekje. Dat deed slecht aan het hartje van de aanvoerder. "Een beslissing die tot op vandaag pijn doet. Eerlijk: ik heb het er zéér moeilijk mee om naar de Europa-League-wedstrijden van Antwerp te kijken", geeft Haroun zelf aan bij Gazet van Antwerpen.

Haroun vreest dat het wel eens de laatste kans geweest zou zijn op Europees voetbal. Mocht The Great Old overwinteren, kan hij na Nieuwjaar wel instromen, maar dat is natuurlijk geen zekerheid. Bovendien beginnen de jaren stilaan te tellen. Dat het pijn doet, moet blijken uit het feit dat Haroun nauwelijks naar de Europese wedstrijden van Antwerp kijkt. "Alleen het laatste kwartier tegen Olympiacos heb ik gezien", onthult hij.

Als aanvoerder heeft Haroun natuurlijk wel een belangrijke rol te vervullen. Dat doet hij ook zonder verpinken. "Ik wenste de boys succes in de WhatsApp-groep, en ben vooraf ook met Ritchie (De Laet, nvdr.) over een mooie Europese premie gaan onderhandelen", lacht hij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Priske te voorbarig geweest door Haroun niet op de Europese lijst in te schrijven?

Ja
45%
Nee, het was op dat moment de verstandigste keuze
55%
(152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws