Torrente zet zijn filosofie al over op Beerschot via assistenten: Verticaliteit

Torrente zet zijn filosofie al over op Beerschot via assistenten: "Verticaliteit"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 10:54za 25-09-2021 om 10:54

K. Beerschot V.A. heeft geen tijd meer te verliezen. De Ratten staan troosteloos allerlaatst in de rangschikking, met nu al zeven punten achter op een veilige stek. Kersverse coach Javier Torrente moet verwezenlijken waar Peter Maes niet in slaagde. Tom Pietermaat voelt nu al dat er een nieuwe wind waait op het Kiel.

Nochtans heeft Torrente tot op heden nog geen training gegeven bij Beerschot. Hij wacht namelijk nog op een geldige arbeidskaart om aan de slag te mogen gaan. Deze week leidden Greg Vanderidt en Frank Magerman de oefenstondes, al staan zij uiteraard in nauw contact met Torrente. "Via hen heeft hij zijn filosofie wel tot in de puntjes aan ons uitgelegd", verzekert Pietermaat bij Het Nieuwsblad.

De nieuwe T1 hamert vooral op "inzet" en "passie", doet Pietermaat uit de doeken. "Hij beseft hoe belangrijk het is om de supporters opnieuw negentig minuten lang achter ons te krijgen." Over het tactische plaatje wil de middenvelder niet al te zeer uit de biecht klappen. "Hij wil meer verticaliteit en hoge pressing zien", licht Pietermaat enkel toe. Benieuwd of Beerschot die ideeën al kan omzetten in prestaties. Zaterdag wacht alvast een een eerste kans om dat te tonen, thuis tegen KAS Eupen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws