Onuachu heeft confrontaties met West Ham aangeduid: Matchen waar ik van droom

Onuachu heeft confrontaties met West Ham aangeduid: "Matchen waar ik van droom"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 10:38za 25-09-2021 om 10:38

KRC Genk legde vorige week de basis voor een mogelijke overwintering in Europa. Op het veld van Rapid Wien geraakte het in de absolute slotfase aan een belangrijke 0-1-overwinning. Uiteraard was Paul Onuachu de man die de ban brak. De Profvoetballer van vorig jaar heeft van de Europa League een etalage gemaakt.

Alle sterren stonden gunstig voor een zomers vertrek van Onuachu, maar uiteindelijk kwam er geen transfer uit de bus. Intussen heeft de Nigeriaan al een nieuw contract ondertekend bij Genk. Dat betekent niet dat hij een vertrek niet meer ziet zitten. Met de Premier League als droomcompetitie in het achterhoofd komen er twee heel interessante wedstrijden aan tegen West Ham United. "Extra druk wil ik mezelf niet opleggen, maar dat zijn wel de matchen waar ik van droom", geeft Onuachu aan bij Het Laatste Nieuws.

Die dubbele confrontatie komt er echter pas in oktober aan. Op speeldag twee ontvangt Genk eerst Dinamo Zagreb, dat in haar openingswedstrijd de boot inging tegen West Ham. "Als we donderdag tegen Zagreb winnen, dan zijn we voor 50% zeker van de kwalificatie voor de volgende ronde", denkt Onuachu. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws