Keert Refaelov (Anderlecht) terug naar Israël? We willen nog veel realiseren

Keert Refaelov (Anderlecht) terug naar Israël? "We willen nog veel realiseren"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 08:30za 25-09-2021 om 08:30

Lior Refaelov (35) heeft al heel wat watertjes doorzwommen in de Jupiler Pro League. Na avonturen bij Club Brugge en Royal Antwerp FC voetbalt de Gouden Schoen nu voor RSC Anderlecht. Samen met zijn vrouw Gal en zijn twee kinderen lijkt een vertrek uit ons land nog niet voor meteen.

Voor zijn handtekening bij Anderlecht kon Refaelov ook bij topclubs uit Israël aan de slag, maar de spelmaker wilde in ons land actief blijven. In 2023, wanneer hij 37 jaar zal zijn en zijn contract bij Anderlecht afloopt, is een vertrek nog niet zeker. "We zijn aan het bouwen, de kids zijn hier geboren, ik heb mijn juwelen en lanceer volgend jaar een nieuw beautyproject...", aldus mevrouw Refaelov in Het Laatste Nieuws.

"We weten het dus écht nog niet. We willen nog veel realiseren in België", klinkt het. Afgelopen wedstrijd tegen KAA Gent kreeg Refaelov officieel zijn Gouden Schoen uitgereikt door de chef voetbal van Het Laatste Nieuws. Wie weet volgt er nog een tweede? "Ik plan het interview voor volgend jaar alvast (lacht). Maar neem nu gerust nog wat fruit", besluit Gal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws