Onana doorbreekt stilzwijgen: 'Ik sta nog open voor nieuw Ajax-contract'

Onana doorbreekt stilzwijgen: 'Ik sta nog open voor nieuw Ajax-contract'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 23:38vr 24-09-2021 om 23:38

Andre Onana geeft aan dat hij nog steeds bij zou kunnen tekenen bij Ajax. De doelman uit Kameroen heeft voor het eerst sinds zijn dopingschorsing een interview gegeven en biedt de Amsterdammers daarin een serieuze kans.

Ruim zeven maanden geleden werd Onana betrapt op het gebruik van het middel furosemide. Verwacht werd dat hij gedurende zijn schorsing bij zou tekenen in de Johan Cruijff Arena om Ajax nog wat geld op te kunnen leveren, maar dat gebeurde niet. Toch staat de deur nog altijd op een kier. "Alles is bespreekbaar", zegt hij in een exclusief interview met De Telegraaf. "Ajax moet datgene doen, dat goed is voor Ajax. Natuurlijk sta ik nog open voor een nieuw contract."

De keeper uit Kameroen geeft dan ook aan dat hij er alles aan gedaan heeft om beslagen ten ijs te komen wanneer zijn schorsing afliep. Dat gebeurde op 4 september, waarna hij aansloot bij Jong Ajax. "Tijdens mijn schorsing ben ik zelfs niet naar mijn moeder in Kameroen geweest, omdat ik elke minuut wilde benutten om een betere versie van mezelf te maken. Dat was ik aan mezelf en aan Ajax verplicht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws