Einde carrière voor Kaya? Soms denk ik van wel, soms niet

Einde carrière voor Kaya? "Soms denk ik van wel, soms niet"

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 21:42vr 24-09-2021 om 21:42

De inmiddels 35-jarige Onur Kaya heeft naam en faam gemaakt in onze competitie, maar zit inmiddels in de herfst van zijn carrière. Bij KV Mechelen wordt hij ook steeds minder gebruik. Is dit stilaan ook zijn laatste seizoen als profvoetballer?

De kans is niet onbestaande dat Kaya stopt met voetballen. "Ik weet het niet", begint hij bij Het Laatste Nieuws. "Soms denk ik van wel, soms denk ik van niet. Ik zou het voetbal erg missen", geeft hij aan.

Kaya heeft een aflopend contract bij KV Mechelen en weet dus nog niet waar zijn toekomst ligt. "Vroeger wilde ik maanden op voorhand duidelijkheid over mijn toekomst, maar nu zie ik het wel. Ik laat het op me afkomen. Ik probeer er nog iets leuks van te maken", geeft hij an.

Bij KV Mechelen wordt Kaya echter vaker als invaller gebruikt dan basispion. Al wil Kaya daar geen drama van maken. "Het klopt dat het niet makkelijk is om telkens op de bank te beginnen. Het zou geen goed teken zijn als je die rol accepteert. Maar ik ben ervaren genoeg om te begrijpen dat de coach andere spelers opstelt. En als ik inval, probeer ik alles te geven, hoeveel minuten ik ook krijg", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws