Debutant Lavia kijkt ogen uit bij Man City: Spelers zoals De Bruyne om je heen

Debutant Lavia kijkt ogen uit bij Man City: "Spelers zoals De Bruyne om je heen"

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 20:26vr 24-09-2021 om 20:26

Het werd een bijzonder heuglijke week voor Roméo Lavia, die zijn debuut bij Manchester City vieren. De tiener kreeg ook lof voor zijn partij en was uiteraard dolgelukkig na zijn eerste minuten.

Bij Manchester Evening News en City TV kwam Lavia met een eerste reactie na zijn debuut. "Het was te gek", begon hij enthousiast. "Wat een nacht! Wat een ervaring! Ik heb genoten van elke minuut. Het was geweldig om hier te zijn, om te kunnen laten zien wat ik kan", gaf Lavia aan.

De middenvelder werd aanvankelijk voor de U18 gehaald, maar groeide al snel uit tot een sterkhouder, kreeg een kans bij de U23 en mocht nu debuteren bij de grote jongens. "Stap na stap na stap. Elke week heb ik geprobeerd om een ​​goed niveau te behouden. Alles wat komt, daar moeten we klaar voor zijn. Wat komt, komt."

Nu speelde hij samen met de grote sterren van het wereldvoetbal. "Het is een raar gevoel om te weten dat je geweldige spelers zoals De Bruyne en Foden om je heen hebt. Het geeft je meer vertrouwen", gaf Lavia aan. "Ik geniet van elk moment. Ik ben gegroeid sinds ik met het eerste elftal mag meetrainen. Ik kan blijven verbeteren en elke dag leren", besloot de middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws