Italiaanse complottheorie: 'Donnarumma wissel door Zuid-Amerikaanse PSG-clan'

Italiaanse complottheorie: 'Donnarumma wissel door Zuid-Amerikaanse PSG-clan'

24-09-2021 17:45
9

De Italiaanse krant Corriere della Sera heeft uitgepakt met opmerkelijk nieuws over Gianluigi Donnarumma. De 22-jarige sluitpost werd afgelopen zomer verkozen tot beste speler van het EK en vertrok naar Paris Saint-Germain: daar is hij echter niet zeker van een basisplek, waardoor Donnarumma misschien wel na één seizoen terugkeert naar Italië.

De bij AC Milan opgepikte doelman keepte dit seizoen in de Ligue 1-wedstrijden tegen Clermont en Olympique Lyon, concurrent Keylor Navas nam de overige zeven wedstrijden – waaronder het Champions League-treffen met Olympique Lyon – voor zijn rekening. Corriere della Serra stelt dat de Zuid-Amerikaanse enclave van PSG op de hand van Navas is.

Neymar, Ángel Di María, Marquinhos en Leandro Paredes zouden een dominante stroming in de kleedkamer vormen, die deze zomer is uitgebreid met Lionel Messi. Trainer Mauricio Pochettino – ook afkomstig uit Zuid-Amerika – belandde zondag al in het oog van de storm nadat hij Messi wisselde tegen Olympique Lyon en wil niet te veel impopulaire maatregelen nemen, klinkt het.

De Italiaanse krant laat zelfs de naam van Juventus vallen, als mogelijke toekomstige bestemming voor de naar verluidt ontevreden Donnarumma. De Oude Dame werd de afgelopen jaren al meerdere malen aan de doelman gelinkt, toen duidelijk werd dat hij zijn in 2021 aflopende contract niet zou verlengen.

Club Brugge speelt begin december de return-wedstrijd in Parijs.