SELECTIE: Zulte-Waregem recupereert Vossen, twee nieuwe gezichten

SELECTIE: Zulte-Waregem recupereert Vossen, twee nieuwe gezichten

24-09-2021 16:15

Zulte-Waregem speelt zaterdagavond de derby tegen KV Kortrijk. Essevee loste vrijdagmiddag haar selectie.

Allereerst keer Jelle Vossen terug uit schorsing na zijn rode kaart. Vossen toonde zich dit seizoen al uiterst belangrijk voor Zulte-Waregem. Hij is momenteel topschutter voor Essevee met zes doelpunten. 

Verder kan Dury ook rekenen op Doumbia en Willen, Willen is een belofte die voor het eerst geselecteerd werd. Doumbia kan misschien voor het eerst rekenen op minuten. 

Z-W aast voor het eerst sinds 2018 op een thuiszege tegen de buren van KV Kortrijk.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">Hier is de selectie voor <a href="https://twitter.com/hashtag/DenDerby?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DenDerby</a>! ⚔️<br><br>❌ Van Aken en De Bock zijn uit met een blessure<br>❌ Sissako zit een schorsing uit<br>✅ Doumbia is klaar voor zijn eerste selectie<br>✅ Belofte Lukas Willen maakt voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie<a href="https://twitter.com/hashtag/DenDerby?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DenDerby</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ZwaKvk?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ZwaKvk</a> <a href="https://t.co/0T6sqegSXd">pic.twitter.com/0T6sqegSXd</a></p>&mdash; SV Zulte Waregem (@ESSEVEELIVE) <a href="https://twitter.com/ESSEVEELIVE/status/1441387523729547265?ref_src=twsrc%5Etfw">September 24, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>