Mijn band met Antwerp zal altijd blijven, zoals een eerste lief

"Mijn band met Antwerp zal altijd blijven, zoals een eerste lief"

24-09-2021 12:00
4

Antwerp speelt zondag een lastige match tegen Union. Bij Union is Senne Lynen een revelatie. Lynen speelde in de jeugd van Antwerp en is nog altijd een grote fan van The Great Old.

Lynen belandde al op zijn achtste bij de jeugd van Antwerp.  "De jeugdopleiding stond allesbehalve op het niveau van nu, maar wij hadden wel een goei ­ploegske, hoor. Met Bill Lathouwers (nu Waasland-Beveren, red.) in doel en Hannes Delcroix (nu ­Anderlecht, red.) in de verdediging. ­Tegen de jeugd van andere tweedeklassers als Heist of Tubeke wonnen we iedere week met 10-0 of meer", blikt hij terug bij Gazet Van Antwerpen

Lynen zat ook drie jaar bij rivaal Club Brugge, maar is altijd supporter van Antwerp geweest. "Mijn band met Antwerp zal altijd blijven. Ik heb ook nooit voor een andere club gesupporterd. 't Is zoals een eerste lief, zeker? Wanneer de mogelijkheid zich aandient, zal ik zeker een groepsmatch in de Europa League mee­pikken", benadrukt Lynen nog.

Lynen kan zondag echter geen geschenken uitdelen. Na een fantastische start staat Union momenteel op de tweede plaats in de Jupiler Pro League, amper één puntje achter leider Club Brugge. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie