UPDATE: Bekerloting opgeschoven met halfuur

UPDATE: Bekerloting opgeschoven met halfuur

24-09-2021 09:10 Laatste update: 16:00
7

De Croky Cup is al even op gang, maar binnenkort zijn ook al onze eersteklassers actief in de bekercompetitie. Vrijdag om 16u30 kennen we de loting voor de zestiende finales van de Croky Cup.

32 ploegen gaan in de trommel voor de zestiende finales van de Croky Cup. Union en Seraing uit Eerste Klasse A komen uit pot 2 terecht en nemen het dus zeker op tegen een ploeg uit 1A. Verder in pot 2 zien we nog de andere ploegen uit 1B en amateurklasses. Zij krijgen, mits ze de partij mogen organiseren, ook het thuisvoordeel.

Om 16u00 gaat de loting door en kennen de zestien overige ploegen uit Eerste Klasse A hun tegenstander. Dat worden mogelijk:
Union, Seraing (1A), Westerlo, Deinze, Lierse-Kempenzonen, Lommel, RWDM, Moeskroen (1B), Knokke, Winkel Sport, KSK Tienen, Francs Borains, La Louvière, FC Dender (1ste amateur), Belisia Bilzen (2de amateur), Onhaye (3de amateur).

UPDATE: Door nog onbekende redenen is de bekerloting opgeschoven naar 16u30. U zit bij VoetbalPrimeur.be op de eerste rij om de loting mee te krijgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie