KV Oostende ziet kansen tegen RSC Anderlecht: We kunnen winnen

KV Oostende ziet kansen tegen RSC Anderlecht: "We kunnen winnen"

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 08:44vr 24-09-2021 om 08:44

KV Oostende kon afgelopen weekend winnen van K. Beerschot V.A en moet nu zien te bevestigen tegen RSC Anderlecht. Geen makkelijke opgave, beseft ook Kenny Rocha.

Anderlecht blijft een seizoen met ups en downs kennen, maar bij KV Oostende is men op de hoede voor de Brusselaars. "Anderlecht is natuurlijk een grote club met een rijke historie in België", zegt Kenny Rocha op de website van KV Oostende. "Zo moeten we rekening houden met hun aanvallers. Ze combineren snelheid met een goede techniek, ik denk bijvoorbeeld aan iemand als El Hadj", klinkt het.

Toch zorgt dat niet voor angst bij de Oostendenaren. De kustploeg wist dit seizoen al te winnen van KAA Gent en KRC Genk. Nu wil Rocha dat ook doen tegen Anderlecht. "Zeker, met de juiste mentaliteit kunnen we de partij winnen. We zullen heel de wedstrijd over de juiste focus moeten beschikken", geeft hij aan.

De 21-jarige Rocha werd deze zomer overgenomen van AS Nancy en werd meteen een basispion bij KV Oostende. Hij kwam al acht keer in actie voor de club en was daarin goed voor twee assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws