Lang (Club Brugge) gaat de wereld rond: 'Een transfersom die doet watertanden'

Lang (Club Brugge) gaat de wereld rond: 'Een transfersom die doet watertanden'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 08:30vr 24-09-2021 om 08:30

Club Brugge kan ook dit seizoen weer rekenen op een sterke Noa Lang, die blijft imponeren bij Blauw-Zwart. De voorbije dagen werd hij nog gelinkt aan buitenlandse topclubs en daar kan Club Brugge stevig van profiteren.

Hij bleef nog wat onder de radar met goede prestaties in onze competitie, maar daar is na de partij tegen PSG verandering in gekomen. Ook in de Verenigde Staten heeft men die prestatie gezien. In The Tactics Room haalde analist Will Fowler de loftrompet boven. "Als je man van de match wordt in een wedstrijd met Messi, Neymar en Mbappé, dan heb je het goed gedaan", vertelt Fowler

"Hij is een speler die ik zoveel mogelijk als ik kan ga bekijken. Vooral zijn vertrouwen spreekt me aan. Zijn verhaal is ook intrigerend. Ajax maakt zelden fouten met jonge spelers, maar liet hem vertrekken. En nu is hij één van de meest veelbelovende aanvallers in de wereld", klinkt het.

Recordsom?
Van die goede prestaties kan nu ook Club Brugge profiteren. AC Milan, Leeds United en Arsenal werden al gelinkt aan Lang. Volgens journalist Zach Lowy zal hij Club Brugge nu ook een topsom gaan opleveren.

'Noa Lang was briljant tegen PSG', schreef hij op Twitter. 'Ik moest dubbel checken of ik naar hem aan het kijken was en niet naar Neymar. Hij is nog maar 22 jaar en als hij deze vorm kan behouden, wordt hij na Odilon Kossounou en Krépin Diatta de volgende speler die Club Brugge verlaat voor een transfersom die doet watertanden.' Naar verluidt verlang Club Brugge minstens dertig miljoen euro voor de Nederlander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws