Lang (Club Brugge) gelinkt aan Leeds: Ze moeten hem absoluut halen

Lang (Club Brugge) gelinkt aan Leeds: "Ze moeten hem absoluut halen"

23-09-2021 17:45 Laatste update: 17:46
18

Noa Lang lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge en mag hopen op een toptransfer. Flink wat grote clubs tonen ook interesse in de Nederlander. Leeds United is er daar één van en in Engeland ziet men in Lang een heel goede aanwinst voor Leeds.

Met zijn sterke prestaties in de Belgische competitie, maar ook in de Champions League heeft Lang al flink wat indruk gemaakt. Volgens voormalig Engels international Gabby Agbonlahor is Lang dan ook net wat Leeds United mist. "Ze hebben een nummer tien nodig die de bal opeist en er iets mee kan doen. Dat is waar ze om schreeuwen", zegt hij bij Football Insider.

Agbonlahor ziet die speler in Lang. "Elke ploeg die niet in de problemen zit, heeft zo'n speler. Dat heb je ook nodig, zeker omdat Bamford en Rodrigo niet scoren. Ze scoren niet, dus hebben ze daar versterking nodig. Als Lang beschikbaar is, moeten ze hem absoluut halen", klinkt het.

Leeds United lijkt echter stevige concurrentie te hebben om Lang in huis te halen. Zo werden ook Arsenal, Leicester City en AC Milan de voorbije dagen nog gelinkt aan de Nederlander. Club Brugge verlangt ook een som van minstens dertig miljoen euro voor de aanvaller.