Breaking news

SELECTIE: KAA Gent met sterkste ploeg richting KRC Genk, opletten voor rode kaart

Geen toptransfer voor Owusu, maar spijt heeft Gent-middenvelder niet

Geen toptransfer voor Owusu, maar spijt heeft Gent-middenvelder niet

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 17:30do 23-09-2021 om 17:30

Elisha Owusu begon goed aan zijn verhaal bij KAA Gent en werd een sterkhouder op het middenveld. Onder Hein Vanhaezebrouck heeft hij het echter moeilijk om zich door te zetten. Hij leek te vertrekken, maar bleef uiteindelijk. Spijt heeft hij daar niet van.

"Uiteraard werd erover gesproken, maar er was nooit een akkoord tussen de clubs", blikt Owusu terug bij Het Laatste Nieuws. Zo onthult Owusu ook dat Bordeaux interesse toonde, maar dat hij uiteindelijk toch bleef. "Het is niet dat ik hier tegen mijn zin nog zit", klinkt het.

Owusu gelooft dat zijn verhaal bij Gent ook nog niet voorbij is. "Ik heb hier nog dingen die ik kan leren en zaken die ik moet doen. Ik voel me hier ook goed. Mijn volledige focus ligt nu op mijn niveau verhogen en mijn kunnen tonen. Ik zit hier nu drie jaar en heb al wat ervaring. Dat moet ik nu tonen", besluit hij.

Dit seizoen kwam de middenvelder nog maar drie keer in actie voor Gent. Hij speelde één competitiewedstrijd en kwam ook twee keer in actie in de Conference League. Tegen RSC Anderlecht wordt hij opnieuw in de basis verwacht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws