Clement spreekt over comeback Izquierdo bij Club Brugge: 'Evolutie, maar nog lang'

Clement spreekt over comeback Izquierdo bij Club Brugge: 'Evolutie, maar nog lang'

23-09-2021 17:00
1

José Izquierdo werkt hard aan zijn comeback en hoopt in de nabije toekomst weer aan te kunnen sluiten bij Club Brugge. De Colombiaan staat op de ploegfoto, speelt al een rol in de kleedkamer, maar nog niet op het veld. Binnenkort wel?

Het nieuws over Izquierdo de voorbije weken doet alvast het beste vermoeden. De Colombiaan lijkt zo stilaan klaar voor een comeback, al wil Philippe Clement nog niet teveel beginnen hopen op de flankspeler. "Er is een evolutie van week tot week, maar mensen mogen José niet volledig fit verwachten in een van de volgende weken", is Clement duidelijk op zijn persconferentie.

Volgens de trainer van Club Brugge is het dan ook duidelijk dat een comeback van Izquierdo zeker nog niet voor meteen is. "Hij is veel dingen aan het doen met de kiné en af en toe buiten met de bal, maar er is nog een hele weg af te leggen", besluit hij.

Na zijn vertrek bij Club Brugge begon Izquierdo goed bij Brighton, maar kende hij de laatste jaren flink wat blessureleed. Vorig seizoen speelde hij slechts enkele minuten mee in de Premier League en vijf korte wedstrijden in de beloftencompetitie. Het seizoen daarvoor speelde hij geen minuut.