Kind van huis Kompany wil resultaten bij Anderlecht: Hij is perfectionistisch

Kind van huis Kompany wil resultaten bij Anderlecht: "Hij is perfectionistisch"

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 16:30do 23-09-2021 om 16:30

Yari Verschaeren kende periodes van ups en downs bij RSC Anderlecht en met Vincent Kompany, maar lijkt nu een basisplekje bemachtigd te hebben. Bij Eleven Sports licht de middenvelder nu een tipje van de sluier hoe het werken is onder Kompany.

Kompany werd al meermaals omschreven als een coach die alles perfect uitgevoerd wil zien en dat bevestigt Verschaeren ook. "Hij is een coach die aandacht besteedt aan heel wat details. Hij is perfectionistisch en pakt de zaken grondig aan", klinkt het.

Met Kompany heeft Anderlecht ook een 'kind van het huis' als trainer, wat Verschaeren ook dagelijks ziet bij paars-wit. "Hij is hier ook doorgebroken en veel supporters dragen hem op handen. Ze steunen hem tot de laatste minuut van de match. Ik denk dat het voor hem leuk is om te zien dat hij zo gesteund wordt in het stadion."

Maar wat zijn nu de sterke punten van Kompany als trainer? "Zijn tactische visie, die hij van Pep Guardiola heeft gekregen en die hij ons probeert bij te brengen", geeft Verschaeren nog mee. "Ik denk dat hij Anderlecht dominant wil laten voetballen, offensief voetbal met veel acties en gecreëerde kansen. Met zoveel mogelijk goeie resultaten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws