Advocaat Van den Stock reageert na beschuldigingen: Heeft hier niks mee te maken

Advocaat Van den Stock reageert na beschuldigingen: "Heeft hier niks mee te maken"

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 16:00do 23-09-2021 om 16:00

Laatste update: donderdag 23 september 2021 om 16:01do 23-09-2021 om 16:01

Roger Van den Stock is in het oog van de storm gekomen bij RSC Anderlecht. De oud-voorzitter van paars-wit wordt samen met Herman Van Holsbeeck en Jo Van Biesbroeck verdacht van fraude. Onterecht, oordeelt zijn advocaat.

Bij RTBF reageert advocaat Laurent Kennes na de beschuldigingen. "Mijn cliënt is zeer getroffen door deze brief die aan hem is gestuurd", begint hij. "Het is correct dat hij een keer is ondervraagd in verband met deze zaak. Hij legde uit wat hij in dit kader moest uitleggen en had niet gedacht dat hij daarna vervolgd zou kunnen worden", aldus Kennes.

Van den Stock dreigt nu nog gestraft te worden, al wil Kennes daar nog niet van spreken. "We zijn nog ver verwijderd van een veroordeling, hij wordt voor onschuldig gehouden en hij bestrijdt alle strafbare feiten waarvan hij wordt beschuldigd", klinkt het.

Sterker nog, volgens Kennes wordt Van den Stock valselijk beschuldigd. "Hij heeft absoluut niets met dit verhaal te maken", klinkt het. "Oplichting? Hoe heeft hij opgelicht? Welke zwendel? Voorlopig hebben we geen informatie en daarvoor zullen we naar mijn mening nog vele maanden moeten wachten", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws