Zulte Waregem gaat vol voor derbyzege: Moeten onszelf belonen

Zulte Waregem gaat vol voor derbyzege: "Moeten onszelf belonen"

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 13:30do 23-09-2021 om 13:30

Zulte Waregem speelt komend weekend de derby tegen KV Kortrijk. In eigen huis wil Alessandro Ciranni eindelijk een keertje winnen. Hij beseft hoe belangrijk de derby is voor de fans. 

"Het is sowieso een wedstrijd die we thuis willen en moeten winnen" aldus Ciranni bij Het Laatste Nieuws. "Het wordt de hoogste tijd dat we tonen niet enkel buitenshuis als ploeg stevig te staan. Daarbij mogen we niet zozeer naar het klassement kijken, maar moeten we vooral onszelf als ploeg belonen en onze supporters in gedachten hebben."

Vorige week liep het in extremis mis op het veld van Union. "Op Union is het sowieso moeilijk, maar we hebben als groep een enorme mentaliteit getoond. Wie kon in het Dudenpark zoveel kansen afdwingen als wij deden? Dat was dit seizoen echt nog niet veel ploegen gegeven. Ondanks de nederlaag zijn we dan ook niet als geslagen honden de bus opgestapt", klinkt het optimistisch.

Zulte Waregem staat momenteel maar op een vijftiende plaats in de stand. Het is gestart met 8 op 24 en blijft voorlopig dus onder de verwachtingen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws