Vandevoordt (KRC Genk) baalt van tegendoelpunten Antwerp: “Ik moet hieruit leren

Vandevoordt (KRC Genk) baalt van tegendoelpunten Antwerp: “Ik moet hieruit leren"

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 10:25do 23-09-2021 om 10:25

KRC Genk verloor op de Bosuil van Royal Antwerp FC. Doelman Maarten Vandevoordt kreeg vier doelpunten om de oren en analyseerde zijn wedstrijd na afloop tegenover Het Nieuwsblad.

Vandevoordt is niet blij met zijn prestatie. Voor rust kreeg hij drie tegengoals te slikken. “Ik zal toch iets minder goed slapen dan anders. Bij de vrije trap van Verstraete zette ik een stapje naar links, waardoor ik niet meer bij de bal raakte. Birger trapte hem goed, maar toch...”

“Bij het derde doelpunt werd mij het zicht belemmerd, waardoor ik de bal pas laat zag”, vervolgt Vandevoordt. “Ik kon hem wel nog deviëren, maar met een gelukje kon Miyoshi toch scoren. Dat is balen. We zullen beide fasen deze week zeker goed analyseren. Ik moet hieruit leren.”

Nu staat Seraing op het programma. “Een wedstrijd die ons drie punten moét opleveren. Ook hier op de Bosuil brachten we meer dan een uur goed voetbal. Maar gedurende twintig minuten waren we niet scherp genoeg. Met fatale gevolgen. Nu goed, snel de knop omdraaien en op naar zondag.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws