Priske lovend over ref Van Driessche: “Hij heeft het redelijk goed gedaan”

Priske lovend over ref Van Driessche: “Hij heeft het redelijk goed gedaan”

23-09-2021 09:13
15

Royal Antwerp FC zette KRC Genk opzij met 4-2. The Great Old had het niet gemakkelijk in eigen huis, maar kon uiteindelijk toch de winst over de streep trekken. Brian Priske reageerde tegenover Sporza.

Priske zag veel werklust bij Antwerp. "Iedereen heeft veel gelopen vandaag en dat is natuurlijk heel belangrijk. Het is ook door onze werklust dat we vandaag winnen van Genk. De eerste 20 minuten waren niet goed. Defensief stonden we niet super, maar Genk heeft natuurlijk ook heel goede spelers. Voor de rust maken we wel drie doelpunten op individuele klasse, wat ook belangrijk is."

Ref Bram Van Driessche kreeg op sociale media de volle laag en ook Ritchie De Laet was na afloop kritisch, maar Priske heeft een andere mening. "In een match met zoveel intensiteit zoals deze heeft de scheidsrechter het ook redelijk goed gedaan, vind ik. Maar ik kijk natuurlijk naar het geleverde spel en ben heel gelukkig met onze vier doelpunten. Het is belangrijk dat een club als Antwerp wint. Voor ik hier tekende, wist ik dat dit een club is met veel ambitie. Het is dan ook logisch dat we met druk moeten omgaan."

No Poll