Lukaku vanop de bak met de schrik vrij, West Ham wint van Man United

22-09-2021 23:35 Laatste update: 23-09-2021 13:49
7

Donny van de Beek heeft weinig plezier beleefd aan zijn tweede basisplaats van dit seizoen bij Manchester United. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer werd in de derde ronde van de League Cup uitgeschakeld door West Ham United.

Manchester United - West Ham United 0-1
Manchester United was zondag in de Premier League nog met 1-2 te sterk voor West Ham, maar ten opzichte van dat duel kregen diverse spelers rust. Zo ontbrak onder meer Cristiano Ronaldo en begon Bruno Fernandes op de bank. Donny van de Beek verscheen wél aan de aftrap, maar dat pakte niet goed uit. Manuel Lanzini maakte al na elf minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

Chelsea - Aston Villa 1-1
Ook bij Chelsea kregen de nodige belangrijke spelers rust, waaronder Romelu Lukaku. Hakim Ziyech was wel van de partij. Hij zag Timo Werner tien minuten na rust de score openen, maar Cameron Archer maakte snel gelijk. Ook het inbrengen van Lukaku kon The Blues vervolgens niet helpen, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Anwar El Ghazi benutte de eerste penalty van Aston Villa nog, maar daarna ging het alsnog mis voor The Villans.

Wolves - Tottenham Hotspur 2-2
Tottenham Hotspur had eveneens strafschoppen nodig tegen Wolves. Tanguy NDombèlé en Harry Kane hadden nog voor een 0-2 voorsprong gezorgd, maar via Leander Dendoncker en Daniel Podence knokte Watford zich terug. In de penaltyserie misten Rúben Neves, Dendoncker én Conor Coady echter voor de thuisploeg, waardoor het toch goed kwam voor Tottenham.