Antwerp blijft geloven in Nainggolan: Moet de ploeg op sleeptouw kunnen nemen

Antwerp blijft geloven in Nainggolan: "Moet de ploeg op sleeptouw kunnen nemen"

22-09-2021 20:44
6

Royal Antwerp FC haalde deze zomer Radja Nainggolan terug naar België, maar echt indruk maken deed hij nog niet. Coach Brian Priske geeft hem nog niet op en dat doet ook het bestuur van Antwerp nog niet.

Bij Sport/Voetbalmagazine geeft general manager Sven Jaecques aan dat hij in Nainggolan blijft geloven. Volgens hem mist de middenvelder enkel wat wedstrijdritme om echt het verschil te kunnen maken. "Radja was nooit een voetballer die aan de top stond bij de VO2 max-testen", geeft hij aan.

"Het is voor hem eerder meer aanpassen aan de manier van voetballen in de Belgische competitie. Er wordt nu altijd naar hem gekeken en veel meer van hem verwacht dan van een ander", aldus de general manager van Antwerp.

Jaecques is dan ook duidelijk, Nainggolan zal nog verbeteren. "Met zijn ervaring en kwaliteiten moet hij de ploeg op sleeptouw kunnen nemen. Als Radja niet geblesseerd raakt, zullen die vijf, zes matchen in de komende drie weken goed voor hem zijn, om dat ritme te pakken", besluit Jaecques.