UPDATE: Goed nieuws KAA Gent: ‘Vanhaezebrouck beschikt weer over Vadis’

UPDATE: Goed nieuws KAA Gent: ‘Vanhaezebrouck beschikt weer over Vadis’

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 19:15wo 22-09-2021 om 19:15

Laatste update: woensdag 29 september 2021 om 13:15wo 29-09-2021 om 13:15

KAA Gent kent opnieuw een moeilijk jaar en blijft maar sukkelen. Dat de ziekenboeg overvol is, helpt daar ook niet bij. "Het overkomt ons te vaak", zucht Vanhaezebrouck.

"We zitten nu eenmaal in de hoek waar de klappen vallen en dat vertaalt zich nu ook in kleine bobo’s", geeft de trainer van Gent aan op zijn persconferentie. "Het is dan ook afwachten wie er klaar zal zijn voor de match tegen Anderlecht. Het is afwachten wie er op staat en zich beter voelt. Dat is typisch voor een periode waar alles tegen zit", klinkt het.

Bij Gent zit men met een lange lijst van spelers met (kleine) kwetsuren. Het maakt er het maken van een selectie ook niet makkelijker op. “De lijst is te lang. "Ik weet op dit moment totaal nog niet wie er wel of niet fit zal raken", geeft Vanhaezebrouck aan. "We hebben zeker vijf of zes twijfelgevallen. Het zijn er teveel om op te noemen."

Onder andere Andrew Hjulsager en Vadis Odjidja zijn nog out. Laurent Depoitre zit wel in de selectie, maar is volgens Vanhaezebrouck nog een groot twijfelgeval voor de partij tegen Anderlecht.

Update: KAA Gent neemt het midweeks op tegen Anorthosis Famagusta. Het Nieuwsblad meldt dat Hein Vanhaezebrouck weer kan beschikken over Vadis Odjidja. De middenvelder kampt met veel blessureleed, maar trainde weer mee met de groep.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws