'Laporta verrast door statement Koeman, PR-afdeling Barça gaf negatief advies'

'Laporta verrast door statement Koeman, PR-afdeling Barça gaf negatief advies'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 19:00wo 22-09-2021 om 19:00

Joan Laporta was niet op de hoogte van het verrassende statement van Ronald Koeman op de persconferentie. Maar de FC Barcelona-voorzitter gaat er niet op reageren.

 

Dat meldt SPORT. De pers was naar Camp Nou afgereisd voor de persconferentie van Koeman, die onder vuur ligt bij Barcelona. Maar in plaats van dat zij vragen konden stellen, las Koeman een statement voor. Laporta werd pas een paar minuten voor de persconferentie op de hoogte gesteld van het initiatief van Koeman. Hij gaat er niet op reageren en wil de rust bewaren voor het beslissende duel met Cádiz CF van donderdag.

De PR-afdeling van Barcelona adviseerde Koeman het niet te doen en het gewoon bij een normale persconferentie te houden. Maar dat wilde de Nederlander niet, volgens SPORT om misverstanden te voorkomen. Koeman wilde zijn gevoel zorgvuldig op papier zetten.

Koeman bracht wel de aanvoerders van Barcelona op de hoogte. 'Maar dat betekent niet dat zij het eens met zowel het besluit van de trainer als zijn woorden', schrijft SPORT.

Barcelona speelt donderdag om 22.00 uur uit bij Cádiz. Winnen de Catalanen die niet, dan lijkt het einde verhaal voor Koeman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws