Torrente leidt Beerschot-training nog niet, andere nieuwkomers nemen honneurs waar

Torrente leidt Beerschot-training nog niet, andere nieuwkomers nemen honneurs waar

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 16:58wo 22-09-2021 om 16:58

Liefst vier trainers moeten het vertrek van Peter Maes en zijn assistenten opvangen. Javier Torrente zou in principe de grote man moeten worden, zijn broer Diego verzorgt de video-analyses, terwijl Greg Vanderidt en Frank Magerman ook aan de technische staf zijn toegevoegd. Zij leidden deze woensdag ook al hun eerste training.

Via enkele foto's op het eigen Twitter-kanaal heeft Beerschot haar supporters een blik gegund op de eerste oefenstonde in het nieuwe tijdperk. Van Torrente is blijkbaar nog geen spoor, maar Vanderidt en Magerman schoten wel al in actie. Vorige week moest Marc Noë zich nog bekommeren om de spelersgroep. Het bleef voor hem bij de 3-1-nederlaag bij KV Oostende, want maandag besliste hij om zich terug te richten op zijn oude job bij de topsportschool.

Het duo Vanderidt-Magerman is er dus al ingevlogen, op Torrente is het nog even wachten. In principe zou de Argentijn de T1 moeten worden, al wil Beerschot haar sportieve cel 'naar Engels model' invullen. Hoe de samenstelling ook concreet vorm krijgt, De Ratten zullen de komende weken punten moeten pakken. Met wedstrijden tegen KAS Eupen (thuis), OH Leuven (uit) en KV Mechelen (thuis) krijgen ze alvast een programma voorgeschoteld waarin iets te rapen valt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws