Gent moet Hjulsager en Vadis nog steeds missen in Anderlecht, Depoitre wel terug

Gent moet Hjulsager en Vadis nog steeds missen in Anderlecht, Depoitre wel terug

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 16:13wo 22-09-2021 om 16:13

Na een nieuwe ontgoocheling op het veld van KV Kortrijk heeft KAA Gent dringend nood aan een driepunter. Midweeks dan maar? De inhaalwedstrijd bij RSC Anderlecht biedt mogelijkheden, al valt een verplaatsing naar Brussel natuurlijk nooit te onderschatten. Zeker niet als je ook nog eens je aanvoerder moet missen.

Vadis Odjidja is al enkele weken uit roulatie bij Gent en dat euvel blijkt nog niet verholpen. Ook in het Lotto Park schittert de middenvelder in afwezigheid. Dat geldt overigens ook voor Gianni Bruno en Andrew Hjulsager, allebei zomeraanwinsten van De Buffalo's. Dat drietal komt eigenlijk al sinds midden augustus niet meer in actie.

Toch valt er ook gunstig nieuws te rapen voor Hein Vanhaezebrouck. Laurent Depoitre zal er op het veld van Anderlecht immers wél weer bij zijn. Hij zit althans in de selectie voor de partij van donderdagavond. Ervaren rot Depoitre sukkelt al enkele maanden met kwaaltjes, maar toonde zich dit seizoen wel al belangrijk, onder meer dankzij twee doelpunten in de Jupiler Pro League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws