Lamkel Ze 2.0 in Slovakije? Hij lijkt zich goed te gedragen

Lamkel Ze 2.0 in Slovakije? "Hij lijkt zich goed te gedragen"

22-09-2021 15:50 Laatste update: 22-09-2021 15:50
9

Didier Lamkel Ze vertoeft deze dagen in de Slovaakse competitie bij Dunajska Streda. De aanvaller heeft er zijn start alvast niet gemist. VoetbalPrimeur.be sprak een kenner van het Slovaakse voetbal.

Antwerp vond afgelopen zomer een oplossing voor Lamkel Ze. De Kameroener mag het dit seizoen op uitleenbasis bij Dunajska Streda proberen. Vorig seizoen eindigde die club nog als tweede in de Slovaakse competitie.

In ons land stond Lamkel Ze vooral bekend om zijn fratsen, bij zijn nieuwe club wil hij vooral zijn voeten laten spreken. Dat lukte al aardig in zijn debuutmatch. Tegen Ruzomberok mocht hij voor het eerst in de basis starten, Lamkel Ze scoorde meteen.

"Het is natuurlijk nog erg vroeg, maar de eerste indrukken zijn positief", vertelt het gespecialiseerde nieuwsmedium Slovak Football in een exclusief gesprek. "Zijn goal bij zijn debuut was knap. De afwerking was goed", wordt er vervolgd.

Bij Antwerp lag Lamkel Ze al een tijdje overhoop met de supporters, in Slovakije begint de aanvaller opnieuw met een schone lei. "Het is nog wat te vroeg om te zeggen dat de fans al dol op hem zijn, maar hij is wel goed ontvangen door de supporters. De eerste indruk is goed en dat is toch belangrijk."

Van dolle fratsen of haantjesgedrag is er voorlopig dan ook nog geen sprake geweest. "Er is natuurlijk wat minder persaandacht hier dan in België. Gekke dingen of sterallures hebben we wel nog niet gemerkt. Dat kan natuurlijk altijd nog komen maar voorlopig lijkt hij zich voorbeeldig te gedragen", aldus het nieuwsmedium.

Voorlopig staat Lamkel Ze met zijn club op een zesde stek in het klassement. De eerste zes clubs strijden in een volgende fase om het kampioenschap in Slovakije. De competitie is inmiddels acht speeldagen ver.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie