Koeman leest statement voor tijdens perspraatje en gaat niet in op vragen

Koeman leest statement voor tijdens perspraatje en gaat niet in op vragen

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 14:26wo 22-09-2021 om 14:26

Ronald Koeman was woensdag snel klaar tijdens zijn perspraatje, in aanloop naar het competitieduel met Cádiz. De geplaagde trainer las een statement voor en ging niet in op vragen van de aanwezige journalisten.

Koeman liet zich onder meer ontvallen dat de club 'opnieuw opgebouwd' moet worden, dat dit tijd kost en dat er voorlopig 'geen wonderen in de Champions League verwacht moeten worden'. De trainer kwam na de kansloze nederlaag tegen Bayern München onder vuur te liggen, maar verklaarde zelf dat het niet logisch is om meer te verwachten van het huidige Barcelona.

Na het voorlezen van dit statement verliet Koeman de persruimte weer. Volgens Mundo Deportivo had hij de dragende spelers na de training al laten weten dat hij het op die manier aan zou pakken. Ook de media-afdeling van de club was op de hoogte, al kwam de verklaring zelf wel op het conto van Koeman.

Dat de trainer zijn langste tijd in Camp Nou heeft gehad, is volgens de Spaanse pers meer dan waarschijnlijk. In Diario SPORT wordt al openlijk gespeculeerd over zijn opvolging bij een mogelijk ontslag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws