Anderlecht is voor mij een unieke kans in mijn ontwikkeling

"Anderlecht is voor mij een unieke kans in mijn ontwikkeling"

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 20:30di 21-09-2021 om 20:30

Anderlecht heeft een nieuwe T2 beet. Willem Weijs is de opvolger van Craig Bellamy. De coach lag nog onder contract bij Willem II, maar maakt duidelijk dat hij dit aanbod niet kon weigeren.

"Het assistentschap bij Anderlecht is voor mij een unieke kans in mijn ontwikkeling waarvoor ik graag wilde gaan", zo meldt hij op de officiële website. "Daarom heb ik besloten op de interesse van Anderlecht in te gaan."

Bij Willem II was Weijs aan de slag als beloftencoach. "Ik wil mijn collega’s en spelers met wie ik gewerkt heb erg bedanken voor de prettige samenwerking en goede tijd die we samen gehad hebben en wens de club het beste voor de toekomst", maakt hij nog duidelijk.

Hoofd jeugdopleiding Bastiaan Riemersma vindt zijn vertrek wel heel spijtig. "Voor Willem is dit een geweldige stap. Hij heeft zijn ambities immers nooit onder stoelen of banken geschoven. Voor de Willem II Jeugdopleiding is het echter jammer dat hij weggaat, want we werken graag samen met trainers met kwaliteiten zoals die van Willem en die zich voor langere tijd aan de club willen binden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws