Ook in Wallonië is men duidelijk: De Ketelaere verdient kans bij Rode Duivels

Ook in Wallonië is men duidelijk: "De Ketelaere verdient kans bij Rode Duivels"

21-09-2021 21:00
8

Charles De Ketelaere kan met vier doelpunten en twee assists terugblikken op een goed seizoensbegin bij Club Brugge. Hij wordt door flink wat mensen al bij de Rode Duivels gezien, ook in Wallonië.

De Ketelaere kreeg tegen Wit-Rusland tot onbegrip van onder andere Marc Degryse geen speelminuten. Roberto Martinez kreeg daar flink wat kritiek voor. Nu ook van Jbari. "Ik begrijp niet dat hij niet heeft gespeeld", zegt hij bij La Tribune. "Hij had minstens 20 minuten of een halfuur moeten krijgen. Hij moet het gevoel krijgen dat hij erbij hoort", klinkt het.

Ook journalist Marc Delire hoopt dat De Ketelaere snel minuten krijgt bij de Rode Duivels, al vindt hij dat de beloften ook niet uit het oog verloren mogen worden. "Hij moet naar de Rode Duivels gaan, maar hij mag de beloften niet vergeten. Wij negeren die, maar dat is de toekomst van het voetbal", besluit Delire.

Toch is het voor Jbari duidelijk, De Ketelaere moét naar de A-kern van de Rode Duivels. "Kijk naar Mbappé, hij heeft een wereldbeker gewonnen op zijn 21e. De Ketelaere verdient een plekje bij het eerste elftal."