Kayembe opnieuw bij de Rode Duivels? Je kan zijn kwaliteiten zien

Kayembe opnieuw bij de Rode Duivels? "Je kan zijn kwaliteiten zien"

21-09-2021 17:15

Binnenkort staan er weer interlands voor de deur en moet Roberto Martinez zijn selectie bij de Rode Duivels bekendmaken. Krijgen we daarin ook Joris Kayembe te zien? In Wallonië hoopt men alvast van wel.

Kayembe was in het verleden al actief voor de Rode Duivels en heeft twee caps achter zijn naam staan. De voorbije maanden kwam hij echter niet meer in actie voor de Rode Duivels. In Wallonië vindt men dat hij dat stilaan wel verdient.

Bij La Tribune is analist Nordin Jbari duidelijk, Kayembe moet worden opgeroepen. "Soms moet je de toekomst en het potentieel van de speler zien, je kunt de kwaliteiten zien die hij heeft", geeft hij aan.

"De kracht, de snelheid, en dan heeft hij nog de inhoud voor de flank. Laten we niet vergeten dat Martinez achterin met drie speelt. Het is een speler die de wil heeft om vooruit te gaan, die nederig blijft", vindt Jbari.

Op de positie van Kayembe krijgen onder andere Thorgan Hazard, Timothy Castagne en in mindere mate Yannick Carrasco nog de voorkeur. De concurrentie is dus niet min voor de speler van Sporting Charleroi.