'Antwerp-toptalent Dwomoh (17) maakt indruk en mag hopen op eerste minuten'

'Antwerp-toptalent Dwomoh (17) maakt indruk en mag hopen op eerste minuten'

21-09-2021 16:15
3

Pierre Dwomoh koos ervoor om deze zomer KRC Genk te verlaten en aan de slag te gaan bij Royal Antwerp FC. Het zeventienjarige toptalent maakte nog geen minuten voor The Great Old, maar mag daar wel op beginnen hopen.

Bij Genk was Dwomoh al één van de grote talenten uit de jeugd en mocht hij zelfs al debuteren in Eerste Klasse A. Na een dispuut met de club werd hij echter in de B-kern gezet en trok hij uiteindelijk naar Antwerp. Daar mag hij volgens Gazet van Antwerpen ook stilaan beginnen hopen op zijn eerste minuten.

Het regioblad weet dat Dwomoh de voorbije weken nog meespeelde bij de U21 van Antwerp en daar bijzonder veel indruk maakt. Zo hielp Dwomoh afgelopen maandag de beloften nog aan een 2-1 zege tegen Union met een knappe treffer.

Hij maakte daarmee ook indruk op de technische staf van Antwerp en lijkt zich helemaal in de kijker gespeeld te hebben. Speelminuten lijken er binnenkort ook aan te komen, al zal dat nog niet voor woensdag zijn. Dan neemt Antwerp het op tegen... KRC Genk.