Dat jaar bij Anderlecht is er één waar ik niet graag over praat

"Dat jaar bij Anderlecht is er één waar ik niet graag over praat"

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 15:40ma 20-09-2021 om 15:40

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 16:02ma 20-09-2021 om 16:02

Bij RSC Anderlecht haalde men de voorbije jaren flink wat grote namen in huis, maar een groot succes werd dat vaak niet. Eén van die mindere verhalen is dat van Marko Marin, die nooit wist te overtuigen bij Anderlecht.

De voormalige Duitse international werd in 2015 aangetrokken door Anderlecht, maar brak nooit echt door. Hij houdt geen goede herinneringen over aan die periode. "Dat jaar bij Fiorentina en Anderlecht is er één waar ik niet graag over praat", zegt hij bij Transfermarkt.

"Ik was het grootste deel van het seizoen geblesseerd en kon geen van beide teams helpen. Ik was nochtans met hoge verwachtingen naar België verhuisd, maar ik was uit vorm na een blessure en raakte nooit echt fit. Ik kon nooit laten zien wat ik kon", klinkt het.

Marin werd gehuurd van Chelsea, maar speelde uiteindelijk maar acht partijen voor Anderlecht. Na zijn periode bij Anderlecht speelde hij nog voor Trabzonspor, Olympiakos, Rode Ster Belgrado, Al Ahli en Al Raed. Nu komt hij uit voor het Hongaarse Ferencvaros.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws