Antwerp moet niet enkel Frey, maar ook assistent Nielsen bedanken voor de winst

Antwerp moet niet enkel Frey, maar ook assistent Nielsen bedanken voor de winst

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 07:45ma 20-09-2021 om 07:45

Royal Antwerp FC kon zondag wéér rekenen op een scorende Michael Frey, die matchwinnaar werd en The Great Old naar de winst hielp. De club moet daarvoor niet enkel Frey bedanken, maar ook... Anders Nielsen.

Antwerp had het lang niet makkelijk tegen RFC Seraing en stond na meer dan een uur voetballen zelfs op een 0-1 achterstand. Brian Priske dacht aan een wissel en wilde Frey naar de kant halen. Tot Nielsen ingreep. De ex-speler van KAA Gent en Club Brugge en nu assistent/spitsentrainer bij Antwerp wist Priske op andere gedachten te brengen.

"Ik vond Frey die eerste 60, 65 minuten echt niet goed", onthult Priske bij Het Laatste Nieuws. "Het was verre van zijn beste match. Dus ik wou hem eraf halen. Nielsen hield me tegen en zei me dat hij op het veld moest blijven, dat hij de goal zou maken. Ik ben heel blij met Anders. Toen hij dat zei, twijfelde ik niet meer", lacht Priske.

Frey scoorde uiteindelijk én was goed voor de assist bij de 2-1. Het boekte daarmee een ontzettend belangrijke zege en staat inmiddels op een tiende plek in de stand. Als het ook de inhaalwedstrijd nog wint, staat het mogelijk al in de top vier van het klassement.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws