De Ketelaere aast niet op vertrek bij Club Brugge: Blij dat ik gebleven ben

De Ketelaere aast niet op vertrek bij Club Brugge: "Blij dat ik gebleven ben"

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 07:29ma 20-09-2021 om 07:29

Charles De Ketelaere kroonde zich zaterdag andermaal tot matchwinnaar bij Club Brugge na een doelpunt in het slot tegen Sporting Charleroi. Opnieuw een doelpunt voor De Ketelaere, die bij Blauw-Zwart inmiddels is uitgegroeid tot een absolute sterkhouder en zich al in de kijker speelde van grotere clubs.

De twintiger wist zijn vierde competitiedoelpunt in acht partijen te maken en heeft daarmee al vaker gescoord dan vorig seizoen. "Er wordt veel over mijn statistieken gepraat en dan ben je er vanzelfsprekend bewust mee bezig. Maar eens in de flow komt het scoren vanzelf", gaf De Ketelaere aan bij Het Laatste Nieuws.

Enkel maar positieve gevoelens ook bij De Ketelaere, die nu een uitblinker is bij zijn jeugdclub. "Na mijn contractverlenging en die match tegen PSG was dit de kers op de taart", aldus De Ketelaere.

Het had echter ook anders kunnen aflopen. Deze zomer was er veel interesse, maar De Ketelaere besloot om toch te blijven. Een keuze waar hij ook tevreden mee is. "Véél verandert dat extra seizoen niet. Zolang ik bij Club ben, ben ik bij Club. En als er straks niets anders komt, dan blijft dat zo. Nu ben ik alvast heel blij dat ik hier deze zomer gebleven ben", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws