Mignolet kreeg het aan de stok met jennende Charleroi-fans: 'Courtois! Courtois!'

Mignolet kreeg het aan de stok met jennende Charleroi-fans: 'Courtois! Courtois!'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 08:00ma 20-09-2021 om 08:00

Club Brugge kon zaterdag rekenen op een uitstekende Simon Mignolet. Met enkele goede reddingen hield de doelman zijn ploeg in de wedstrijd en uiteindelijk ook aan puntengewin. Tijdens de partij, maar ook achteraf hadden de supporters van Charleroi het ook op de doelman gemunt.

Bij Charleroi deed men er alles aan om Mignolet uit de wedstrijd te houden en werd de doelman van Club Brugge dan ook meermaals bejegend met verschillende spreekkoren. Op een bepaald moment scandeerden de fans van Charleroi ook meermaals de naam van Thibaut Courtois, zijn concurrent bij de Rode Duivels.

Echt deren deed het de doelman niet en hij keepte uiteindelijk een uitstekende partij. Na de partij kwam hij dan toch met een reactie, draaide hij zich om en vroeg hij het publiek om nog wat harden te roepen.

Dat zag men ook bij La Dernière Heure. 'Velen zouden doof zijn gebleven maar Mignolet, die al één en ander gewoon is, zat vol met adrenaline. Achteraf excuseerde hij zich ook voor dit gebaar, het bewees echter dan hij nog steeds de razende drang heeft om te winnen', schreef men.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws