Dessers jent na doelpunt PSV-aanhang: Mijn shirt ruikt wel een beetje naar bier

Dessers jent na doelpunt PSV-aanhang: "Mijn shirt ruikt wel een beetje naar bier"

19-09-2021 17:45
10

Cyriel Dessers beleefde zondag een dolle namiddag. Tegen PSV begon de huurling van KRC Genk op de bank. Later viel hij in en was Dessers goed voor een assist en een doelpunt. Dat de nieuwe spits van Feyenoord glunderde na de 0-4 zege van de Rotterdammers was dan ook niet verwonderlijk

Dessers mocht al eens invallen in de UEFA Conference League, maar nu kende hij namens Feyenoord ook zijn Eredivisie-debuut. Met een grote glimlach verscheen Dessers voor de camere van ESPN. "Dit is een supermooi gevoel. Ik ben heel blij. De kop is er redelijk snel af. Dus dat is een goed gevoel", aldus Dessers.

Feyenoord boekte haar grootste zege in vijftig jaar bij PSV. "Winnen in Eindhoven is sowieso niet simpel. Ik kon hier mijn energie kwijt. Trainer Arne Slot wil misschien nog wat meer energie. Als je ook ziet hoe Jens Toornstra altijd blijft doorjagen. Dat laat zien hoe de trainer Feyenoord wil zien spelen."

Na zijn doelpunt ging Dessers vieren met de cornervlag. Dit voor de ogen van de PSV-aanhang. De supporters van de thuisploeg waren daar niet zo blij mee. Dessers werd bekogeld. "Mijn shirtje ruikt wel wat naar bier", grapte Dessers. "Maar op zich, ik denk dat dit er wel bijhoort. Dat maakt de wedstrijd ook wat speciaal."