Grote kuis bij Manchester United: 'zeven(!) spelers mogen de club verlaten'

Grote kuis bij Manchester United: 'zeven(!) spelers mogen de club verlaten'

20-09-2021 14:33
6

Bij Manchester United is men bezig aan de grote kuis. Volgens The Sun staan zeven spelers op het lijstje van een 'clear-out' op Old Trafford.

De Britse boulevardkrant claimt dat Van de Beek, Jesse Lingard, Phil Jones en Eric Bailly vanaf januari mogen vertrekken. Daarnaast is United bereid om te luisteren naar voorstellen voor Anthony Martial, Diogo Dalot en Alex Telles. Geen van allen komen ze in aanmerking voor een basisplaats onder manager Ole Gunnar Solskjaer, die zijn transferkas zou willen spekken. The Red Devils zullen in de komende weken om tafel gaan met het zevental.

Van de Beek kwam vorig jaar voor 39 miljoen euro over van Ajax, maar veel plezier beleefde hij nog niet aan zijn overstap. Zaakwaarnemer Guido Albers onthulde eerder deze maand dat Everton de 24-jarige middenvelder wilde overnemen, maar toen was een vertrek nog onbespreekbaar. Jesse Lingard en Phil Jones komen al jaren uit voor de club, maar zijn de laatste jaren helemaal uit de spotlights verdwenen. Verder mogen ook miljoenentransfers zoals Telles en Martial nu uitkijken naar een nieuwe club.