Verschaeren: Als ik slecht speel, weet ik perfect waaraan het ligt

Verschaeren: "Als ik slecht speel, weet ik perfect waaraan het ligt"

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 11:15zo 19-09-2021 om 11:15

Yari Verschaeren heeft het in zich om RSC Anderlecht te sturen. Maar dit seizoen schippert de middenvelder tussen het veld en de bank. Verschaeren laat dat evenwel niet aan zijn hart komen.

Vorig seizoen remde onder meer een zware enkelblessure de ontwikkeling van Verschaeren. Dit seizoen wordt er opnieuw veel verwacht van de twintigjarige middenvelder, maar last van druk heeft hij niet. "Ik moet daar wel met de juiste mensen kunnen over praten", stelt Verschaeren in De Zondag, die doelt op Vincent Kompany en zijn eigen familie.

In de competitie begon Verschaeren vier keer in de basis, maar nooit speelde hij een match uit. Tegen KV Mechelen mocht hij slechts invallen. Dat deed hij wel goed, want mede door zijn prestatie haalde paars-wit het met 7-2 van Malinwa. Verschaeren wil dan ook niet focussen op het negatieve. "Als ik slecht speel, weet ik perfect waaraan het ligt. Ik ben iemand die het nodig heeft om te reflecteren over hoe ik gespeeld heb en hoe ik beter moet doen."

Verschaeren moet dit seizoen vechten voor zijn plaats in de ploeg. Dat schrikt hem zeker niet af. "Elke kans die ik krijg, geef ik mij honderd procent. Ik ben hier nog steeds even gelukkig", besluit de middenvelder van Anderlecht in de krant. Zondag trekt Verschaeren met Anderlecht naar Standard. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

Winst voor Standard
16%
Winst voor Anderlecht
66%
Een gelijkspel
18%
(250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws