De Ketelaere bezorgt Club Brugge in de blessuretijd de zege tegen Charleroi

18-09-2021 22:39
53

Na de stunt tegen PSG leek Club Brugge met de punten te gaan morsen tegen Sporting Charleroi. Maar dat was zonder Charles De Ketelaere gerekend. In de blessuretijd bezorgde het talent Club Brugge de 0-1 zege.

Charleroi was dit seizoen bij de komst van Club Brugge nog ongeslagen in de Jupiler Pro League. Zaterdag bewees het meer dan een lastige klant voor Blauw-Zwart. De troepen van Club Brugge waren in de Champions League diep gegaan tegen PSG en leken na de 1-1 stunt toch wat vermoeid in het Zwarte Land.

De thuisploeg maakte het Club Brugge meer dan lastig en had ook de betere kansen. Met een knappe redding hield Mignolet de nul op het bord. Club Brugge kwam zo niet op achterstand en kon zo in de blessuretijd de overwinning pakken. De Ketelaere schoof de 0-1 binnen na een voorzet van invaller Van den Brempt.

Door de zege staat Club Brugge nu aan de leiding met 17 punten. KRC Genk, Standard en Anderlecht weten zondag wat ze moeten doen om in het spoor van Blauw-Zwart te blijven.