Union lijkt overwinning uit handen te geven, maar hijst zich toch voorbij Essevee

Union lijkt overwinning uit handen te geven, maar hijst zich toch voorbij Essevee

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 20:22za 18-09-2021 om 20:22

Zulte Waregem blijft het dit seizoen moeilijk hebben en is er ook niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Union. De promovendus speelde lange tijd met een man meer en wist daar ook van te profiteren. Het werd 2-1.

Zulte Waregem blijft het moeilijk hebben dit seizoen en hoopte tegen promovendus Union voor wat beterschap te kunnen zorgen. Goed begonnen deed Essevee niet. Na nog geen tien minuten voetballen stond het al met maar tien spelers meer op het veld na een rode kaart voor Sissako.

Echt profiteren kon Union daar aanvankelijk niet van. Het kreeg wel enkele mogelijkheden, maar op het grote gevaar bleef het wachten. De beste kans kwam er in blessuretijd uiteindelijk voor Essevee. Srarfi had de openingstreffer maar in doel te tikken, maar besloot op de lat.

Zulte Waregem blijft het dit seizoen moeilijk hebben en is er ook niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Union. De promovendus speelde lange tijd met een man meer en wist daar ook van te profiteren. Het werd 1-0.

Union zocht daarop nog naar die belangrijke tweede treffer, maar wist die niet te vinden. Zulte Waregem bracht het antwoord met enkele snedige aanvallen en uiteindelijk ook een doelpunt. Bij Union verkeek men zich volledig op een voorzet van Dompé, wat Gano de kans gaf om de gelijkmaker te scoren.

Daar leek het ook bij te gaan blijven, maar in het absolute slot wist Sorinola toch voor de overwinning van Union te zorgen. Een flinke domper voor Essevee, dat uiteindelijk met 2-1 verloor.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws