'Onuachu is een godsgeschenk voor KRC Genk, hij verdient de Gouden Schoen'

'Onuachu is een godsgeschenk voor KRC Genk, hij verdient de Gouden Schoen'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 19:45za 18-09-2021 om 19:45

KRC Genk wist afgelopen donderdag in het slot nog te winnen van Rapid Wien en kon weer rekenen op Paul Onuachu. De goaltjesdief scoorde het enige doelpunt van de partij en was goed voor zijn vijftigste doelpunt in Genkse loondienst. Bij Genk is men er zeker van: Onuachu moet de Gouden Schoen krijgen.

Amper 78 partijen had Onuachu nodig om aan vijftig doelpunten te geraken. Bij Genk vond men de tijd dan ook rijp om dat extra in de verf te zetten met een bericht op de webstek. Daarin liet het ook blijken dat de club vindt dat Onuachu de Gouden Schoen verdient. 'Onuachu is een fenomeen en een godsgeschenk voor onze club. Topscorer en speler van het jaar was hij al, het spreekt voor zich dat hij de Gouden Schoen zou verdienen', schrijft men.

Onuachu was de vorige editie ook één van de favorieten om te winnen, maar zag die schoen naar Lior Refaelov gaan. Ook dit seizoen zal Onuachu weer één van de favorieten zijn, al is de concurrentie niet min. Zo zijn ook enkele van zijn ploegmaats bij Genk kandidaat-winnaars en heeft Club Brugge met onder andere Charles De Ketelaere en vooral Noa Lang mogelijke winnaars in de kern zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws