Club Brugge niet het eindstation van Hendry: De grootste clubs ter wereld

Club Brugge niet het eindstation van Hendry: "De grootste clubs ter wereld"

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 18:58za 18-09-2021 om 18:58

Jack Hendry werd voor het slot van de transferperiode nog net in huis gehaald door Club Brugge. De Schotse verdediger nam afscheid van KV Oostende en zette zo een stapje hogerop. Als het van Hendry afhangt, wordt Club Brugge ook zijn eindstation niet.

De verdediger laat er maar weinig twijfel over bestaan dat hij in de toekomst nog een nieuwe stap wil zetten. Hij wil voor de grootste clubs ter wereld spelen en in de grootste competities ter wereld. "Dat wil ik enorm en ik moet me daarom bewijzen", zegt Hendry bij 90min.

"Mijn toekomst is nog open. Aangezien ik een Brit ben is de Premier League natuurlijk één van de opties, maar ik wil voor de grootste clubs ter wereld spelen, in welke competitie dat ook moge zijn. Ik geloof ook dat ik daartoe in staat ben", aldus Hendry.

De verdediger wist alvast indruk te maken bij Club Brugge en toonde zich ook op het hoogste niveau tegen PSG. Nu hoopt hij vooral te kunnen blijven overtuigen bij Blauw-Zwart. "Ik zit nu bij een geweldige club. Mijn volledige focus ligt nu nog op Club Brugge", geeft hij nog aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws