'KRC Genk maakt na Lucumi werk van nog vijf contractverlengingen'

'KRC Genk maakt na Lucumi werk van nog vijf contractverlengingen'

17-09-2021 21:00
16

KRC Genk is er deze zomer in geslaagd om de sterkhouders in huis te houden en zag onder andere Paul Onuachu en Jhon Lucumi niet vertrekken. Die laatste verlengde zijn contract zelfs bij de club. Dat wil men bij Genk nu nog met andere pionnen gaan doen.

Bij Sport/Voetbalmagazine weet men dat Genk hoopt om zo'n vijf spelers te kunnen overtuigen om hun contract bij de club te gaan verlengen. Er zouden al gesprekken lopen met de entourage van Angelo Preciado, Junya Ito, Kristian Thorstvedt, Maarten Vandevoordt en Theo Bongonda.

Stuk voor stuk spelers wiens contract in 2023 afloopt, maar die Genk nog graag wat langer wil houden of nog wat meer aan wil verdienen door het contract te verlengen. Voor sommige pionnen wordt die contractverlenging echter geen makkie.

Zo zijn er al een hele tijd gesprekken gaande met Bongonda, die al even aast op een transfer. Hij wou enkel spreken van een contractverlenging als hij ook de bestbetaalde speler in de geschiedenis van de club zou worden, maar Genk lijkt niet van plan om dat verzoek ook in te willigen.