Jovanovic blikt vooruit op clasico: Het doet pijn als ik mijn ex-clubs zie

Jovanovic blikt vooruit op clasico: "Het doet pijn als ik mijn ex-clubs zie"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 11:45vr 17-09-2021 om 11:45

Zondag nemen Standard en Anderlecht het tegen elkaar op in wat altijd een beladen duel is. Milan Jovanovic, die voor beide clubs actief was, laat zijn licht schijnen over zijn ex-teams.

De clasico heeft wat van zijn glans verloren nu zowel Anderlecht en Standard geen uitgesproken titelkandidaten meer zijn. Ook Jovanovic, die het Belgische voetbal nog volgt, merkt dat de gloriejaren voorbij zijn.

"Het doet toch pijn als ik zie waar mijn ex-clubs nu staan. Zowel Anderlecht als Standard spelen geen Europees meer", vertelt Jovanovic aan Het Nieuwsblad. "Als ik heel eerlijk moet zijn ken ik er nog amper spelers. Zelfs niet bij Anderlecht, dat toch een traditie van vedettes heeft. Het is goed dat de jeugd kansen krijgt, maar elke topploeg heeft ook enkele sterren nodig."

De echte vedette staat nu aan de zijlijn in Brussel. "Het zijn allemaal brave jongens die luisteren naar Vincent Kompany. Ik verwijt hem dat niet hoor, ik heb veel respect voor hoe hij het aanpakt bij Anderlecht", vervolgt de Serviër. "Ook voor Mbaye Leye heb ik respect. Ik sprak hem onlangs nog. Hij heeft echt de ambitie om Standard er bovenop te krijgen. Hopelijk lukt het en krijgen we binnenkort weer grote clasico’s."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws