Vanaken groeit bij Club Brugge: “Nu is het kwestie van die lijn door te trekken”

Vanaken groeit bij Club Brugge: “Nu is het kwestie van die lijn door te trekken”

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 08:14do 16-09-2021 om 08:14

Hans Vanaken zorgde voor de gelijkmaker tegen PSG en groeit de laatste weken. De middenvelder laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over het gelijkspel en zijn doelpunt in de Champions League.

Club Brugge kwam op achterstand, maar Vanaken en co zorgde voor de 1-1. “Noa (Lang, red.) en Eddy (Sobol, red.) speelden het perfect uit. Noa trekt twee man naar zich toe en daarna zorgt Eddy voor de goeie overlap en een 45, zoals ze dat noemen. Dat zijn de plaatsen waar ik opduik.”

De middenvelder spreekt van een typische Vanaken-goal. “Zo heb ik er al veel gemaakt. Je kan dat een typische Vanaken-goal noemen, ja (lacht). Het was vooraf ook de bedoeling om te durven aanvallen, dat hebben we goed gedaan.”

De Rode Duivels heeft Vanaken goed gedaan. “Het is voor mij een iets andere voorbereiding geweest. Ik heb pas laat aangesloten na het EK. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik heb ondertussen een oké niveau te pakken, maar ik voel dat het groeit met de weken. Die twee wedstrijden met de Rode Duivels hebben deugd gedaan, nu is het een kwestie van die lijn door te trekken.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws