Buitenlandse media: ‘Club Brugge zorgt voor stunt van formaat tegen PSG’

Buitenlandse media: ‘Club Brugge zorgt voor stunt van formaat tegen PSG’

16-09-2021 07:00 Laatste update: 14:00
15

Club Brugge heeft vriend en vijand verrast door 1-1 gelijk te spelen tegen PSG. Ook de buitenlandse media spreken van een stunt van formaat. VoetbalPrimeur zet alles op een rijtje.

L’Équipe zag dat MNM niet kon schitteren. ‘Wie had gedacht dat ze verrast zouden worden door de verwachte ‘zwakste’ tegenstander van Groep A? De spelers van Mauricio Pochettino hebben niet goed genoeg gespeeld. Tot overmaat van ramp kregen ze ook te maken met een vroegtijdig vertrek van Kylian Mbappé’, klinkt het in Frankrijk.

In Nederland spreken ze bij De Telegraaf en de NOS van een stunt. ‘Op voorhand gaf niemand een stuiver voor de kansen van de Belgisch kampioen op Europese overwintering, maar dat is na vanavond wellicht anders. Met Manchester City en RB Leipzig als tegenstanders zou dat toch een stunt van jewelste zijn’, klinkt het bij NOS.

In La Gazzetta dello Sport spreekt men vooral over het falen van het supertrio Mbappé, Neymar en Messi. ‘Club Brugge stopt PSG. Heet wondertrio stelt teleur. Herrera en Vanaken zijn de hoofdrolspelers terwijl Messi de lat raakte. Mbappé werd vervangen na een blessure’, klinkt het in de roze Italiaanse sportkrant.