'Koeman krijgt een bolwassing en geeft schuld aan medische staf'

'Koeman krijgt een bolwassing en geeft schuld aan medische staf'

15-09-2021 17:45 Laatste update: 17:47
1

Ronald Koeman is niet blij met de medici bij FC Barcelona. Volgens AS acht Koeman de Barça-dokters er verantwoordelijk voor dat hij geen sterk elftal op de been kan brengen. De Nederlandse oefenmeester heeft Barcelona al meerdere keren om een oplossing gevraagd.

Bij de Catalanen kampen Ansu Fati, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Sergio Agüero, Pedri en Jordi Alba momenteel met blessures. Het herstel van eerstgenoemde gaat een stuk trager dan in eerste instantie werd verwacht. Dat was eerder ook al het geval bij Philippe Coutinho, Ronald Araújo en Gerard Piqué. Koeman 'baalt' om die reden van de medische staf.

De onverwachtse blessure van Braithwaite in de afgelopen week was de druppel voor Koeman. De geboren Zaandammer wil dat er veranderingen gaan plaatsvinden in de medische staf. Tot dusver gebeurde dat amper: het enige wat de laatste weken is veranderd, is dat een dokter van het eerste elftal naar het vrouwenteam van Barça is gegaan. 

Dinsdagavond verloor Barcelona hard van Bayern München met 0-3. In dat duel raakten Pedri en Alba geblesseerd. Het is niet duidelijk hoelang zij uit de roulatie zullen zijn.